Επικαιρότητα

αποτυχία


Αυτή η χώρα είναι μια καταστροφή σκέτη. Τι άλλο πια μπορεί να πει κανείς. Όσο και αν μπορεί κάποιος να καταλαβεί γιατί κάποιοι καταλήγουν σε απεργίες και καταλήψεις. Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται εις βάρος τον απλών πολιτών.

Σέβομαι απολύτως την ανάγκη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ να κάνει επαναλαμβανόμενες απεργίες καθώς και την επεκταση της απεργίας αλλά η κατάληψη 19 σταθμών ενέργειας είναι απαραδεκτή. Όσο ο απλός πολίτης ζημιώνεται από αυτή την ενέργεια τόσο θα χάνουν την συμπαρασταση του απλού λαού.

Ωραία καταφέρατε και κάανατε την κυρβένηση να συνειδητοποιήσει ότι σοβαρολογείτε. Μπορείτε να κρατήσετε την κατάσταση σε ένα ελεγχόμενο όριο, δεν υπάρχει λόγος να ρίξουμε την χώρα σε 6ήμερο σκότως.

Από την άλλη βέβαια το να στέλνουν τα ΜΑΤ για να καταστείλουν την πορεία είναι ακόμα πιο γελίο.

Να μην αναφερθώ στην ενημέρωση που μετά την σημερινή διακοπή ρεύματος άρχισαν όλοι οι γείτονες να αναρωτιούνται τι γίνεται. Κανένας δεν ήξερε. Οι αναφορές στα κανάλια τις προηγούμενες μέρες δεν ξεπερνάγαν τα 3 δευτερόλεπτα. Πάλι καλά που υπάρχουν και μερικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί της προκοπής.

Και φυσίκα δεν γίνεται σε αυτή την χώρα να απεργεί μονό μια υπηρεσία πρέπει να πέσουν με τα μούτρα όλοι τις ίδιες μέρες. ΔΕΗ, λιμενεργάτες, τράπεζες, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος.

Αναρωτίεμαι όταν γίνονται τόσα πολλά ταυτόχρονα, έχει κανείς καιρό για να μην μπουχτίσει και αποφασίσει τελικά να ασχολείται.

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s