Επικαιρότητα

περί ομοφωνίας


Η Ελλάδα τελικά είναι ένα τρελοκομείο. Η θέση όλων των κομμάτων του κοινοβουλίου είναι, μια από τις λίγες φορές, ομόφωνη πάνω σε κάποιο θέμα (για την πολιτική πάνω στο θέμα της ονομασίας της FYROM) . Παρολαυτά προσπαθείτε να δημιουργηθεί ένα κλίμα φασαρίας στα τηλεοπτικά,κυρίως, κανάλια.

Ιδιαίτερα σε μια σχετικά κρίσιμη περίοδο βγάζουν διαφόρους σε εκπομπές και σε παράθυρα που είτε λένε αρλούμπες είτε συνεχίζουν να κάνουν ανούσιες επιθέσεις σε άλλα κόμματα προσπαθώντας να κερδίσουν εντυπώσεις και ψηφοφόρους.

Οι συμπεριφορές του Κυρίου Ψωμιάδη καθώς και όλων τον εκπροσώπων του ΛΑΟΣ ήταν έντελός απαράδεκτες. Ο πρώτος μεν κάνοντας τον Καραγκίοζη και οι δε να προσπαθούν να επιτεθούν και να κατηγορήσουν τον ΚΚΕ για γεγονότα 100 χρονών πριν.

Δεν λέω κάλο είναι να γνωρίζεις κάποια ιστορικά ή μη γεγονότα από όλες τις πλευρές αλλά τέτοιου είδους κατηγορίες είναι επιεικώς … αθλιότητες.

Ακόμα ενοχλήθηκα και από το μπλουζάκι του κυρίου Θέμου Αναστασιάδη έχοντας το σήμα της Βεργίνας με τον ναζιστικό σταυρό στην μέση. Καταλαβαίνω γιατί το έκανε αλλά αυτό δεν τον δικαιολογεί και πέφτει στο ίδιο ελεινό επίπεδο του αντιστοίχου «και καλά» καλλιτέχνη του FYROM.

Τελικά μερικοί μερικοί δεν μπορούν να σε αφήσουν να απολάυσεις μια σχετική ηρεμία.

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s