ότι νάναι,Σκέψεις

[6.9%] περί νοσοκομείων


Πρώτη φορά που μπαίνω νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο, και όχι δημόσιο ή ιδιωτικό, αλλά στρατιωτικό. Η «πολύ-διαφημισμένη» ανωτερότητα των στρατιωτικών νοσοκομείον και τον στρατιωτικών γιατρών είναι εν μέρη δικαιολογημένη. Κυρίως όμως όσο αφορά την διεξοδικότητα σε εξετάσεις.

Τεχνολογικά έχουν πολύ καλό εξοπλισμό και τον χρησιμοποιούν ασταμάτητα χωρίς να τους ενδιαφέρει το κόστος λειτουργίας ψάχνοντας τη κάθε μικρή λεπτομέρεια.

Η συμπεριφορά αρκετών Ιατρών όμως ήταν αρκετές φορές προσβλητική ή εντελώς αδιάφορη χρησιμοποιώντας τους ασθενείς σαν αντικείμενο μάθησης χωρίς να τους λένε στο κάτω κάτω τι έχουν. Ίσως φταίει που είμαι άμαθος από νοσοκομεία και στην επιστήμη της ιατρικής, δεν μπορώ να το αποκλείσω αυτό. Αλλά ατάκες χαβαλέ του τύπου «έλα μωρέ καλά είσαι μας κοροϊδεύεις» σε ασθενή είναι απαράδεκτες (μιας που ο ασθενής ήταν πέρα του εμφανές ότι είχε τα μαύρα του τα χάλια και ότι ο γιατρός έκανε πλάκα). Ίσως να είναι μια μοντέρνα τακτική να ανεβάζει το ηθικό του ασθενή αλλά δεν την έκοψα να πολύ-δουλεύει.

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s