Επικαιρότητα

[7.61%] Αυτό είναι λοιπόν;


Ποτέ δεν έκρυψα το γεγονός ότι μεγάλωσα χωρίς τον πατέρα μου. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το γεγονός ότι μας εγκατέλειψε και δεν έκανε καμιά προσπάθεια να κρατήσει έστω μια τυπική επικοινωνία. Υπήρχε κάποια εποχή, όταν ήμουν ακόμα στο σχολείο, που πίστευα ότι έγινα πολύ καλύτερος άνθρωπος για αυτό και μόνο το λόγο. Ίσως έψαχνα δικαιολογίες.

Δέκα και βάλε χρόνια αργότερα και ενώ το είχα ξεχάσει παντελώς έχει αρχίσει να ξαναβγαίνει αυτό το συναίσθημα στην επιφάνεια. Ο λόγος είναι απλός, από την στιγμή που μπήκα φαντάρος έχω αρχίσει να συναναστρέφομαι με πάρα πολύ κόσμο.

Μια ζωή προσπαθούσα και έκανα αυτό που θεωρούσα σωστό. Τώρα οι περισσότεροι σε συζητήσεις που κάνω έχουν πέσει με τα μούτρα να με πείσουν ότι είμαι ένα κορόιδο, και το να κάνεις το σωστό είναι απλά για γέλια.

«Όλοι κλέβουν γιατί όχι και εσύ» «Η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα, βούτα όσο είναι καιρός» «Οι νόμοι είναι απλά για τους αδύνατους και τους αποτυχημένους»

Και διάφορα τέτοιου τύπου. Στην αρχή δεν έδινα σημασία και σκεφτόμουν «μικροί είναι θα μεγαλώσουν» μιας και ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι δεκαετία και βάλε πιο κάτω από εμένα. Με λύπη όμως το γράφω ότι δυστυχώς η έκφραση «το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει» αποδεικνύεται πέρα προς πέρα αληθινή. Πατεράδες και μανάδες να υπενθυμίζουν συνεχώς στα παιδιά τους ότι μόνο οι απατεώνες περνάνε καλά. Όταν λέω ότι η ατομική προσπάθεια μπορεί να κάνει την διαφορά με κοιτάνε σαν τρελό και γελάνε.

Δεν θέλω να τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι αλλά αυτό το τσουβάλι πια έχει γεμίσει τόσο που δεν κλείνει με τίποτα. Κάνοντας μερικά βήματα πίσω βλέπεις και άλλα τσουβάλια πολύ πιο επικίνδυνα από το πρώτο.

ρατσισμός χωρίς λόγο και αιτία που ορισμένες φορές πιάνει ταβάνι. Θα κλείσω με την χειρότερη ανούσια ρατσιστική δήλωση που έχω ακούσει ποτέ στην ζωή μου που ακούστηκε αφού είπα ότι βρίσκω όμορφο το πολιτιστικό ανακάτεμα και η φυλετική σαλάτα που έχει δημιουργηθεί σε κάποιες πόλεις όπως το Λονδίνο, Βερολίνο κτλ.

«Οι μαύροι στην Αγγλία είναι πολύ άσχημη ράτσα και τους αξίζει να πεθάνουν. Μην κοιτάς τους δικούς μας εδώ με τα cd που είναι καλά παιδιά, εκείνοι είναι σκουπίδια»

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s