ότι νάναι,Σκέψεις

[10.14%] προβληματισμοί


Κάτι συμβαίνει τελευταία. Ή εγώ ζούσα σε μια γυάλα με πολύ επιλεγμένο πλαστικό περιβάλλον, εμφιαλωμένο νερό και βιολογική τροφή ή ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα τελευταία.

Και όταν αναφέρομαι σε προβλήματα εννοώ τις ερωτικές σχέσεις μεταξύ 2 ατόμων (ανεξαρτήτου συνδυασμού φύλλου). Επικρατεί μια απίστευτη ανασφάλεια και τάση για μια αποκατάσταση. Αν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιους είναι όσους πλησιάζουν τα 30, παρόλο που διαβαίνω σιγά σιγά τα 30, μόνος αλλά χωρίς καμία ανησυχία.

Δυστυχώς βλέπω αυτή την ανησυχία και σε πολύ νεώτερα άτομα, ακόμα και στις ηλικίες των 20. Γνωρίζω πολύ καλά ότι στις περισσότερες χώρες, όπως και στις περισσότερες επαρχίες τις χώρας μας ότι υπάρχει μια τάση να παντρεύονται μικροί αυτό δεν σημαίνει ότι κάνουν και σωστή επιλογή..χωρίς να υπονοώ ότι είναι και η λάθος.

Πολύ ανασφάλεια στους σημερινούς νέους, έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι μια καλή σχέση θα τους λύσει τα περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα. Αλλά δυστυχώς από την βιασύνη, την απερισκεψία και την υπεραισιοδοξία καταλήγουν με ακόμα περισσότερα προβλήματα, σε σημείο που η κατάθλιψη γίνεται συχνό φαινόμενο.

Πρέπει να μάθουμε να κολυμπάμε και όχι να περιμένουμε το χέρι που θα μας σώσει για να μην πνιγούμε.

Advertisements
Κλασσικό

One thought on “[10.14%] προβληματισμοί

  1. Ο/Η Λαρυ λέει:

    Η Σχέση είναι κάτι περισσότερο από εσένα και από τον άλλον φίλε μου. Η σχέση είναι κάτι καινούργιο που θα κάνει και εσένα καινούργιο και αγνώριστο φτάνει να το θέλεις. Η σχέση είναι εδώ για να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι κάνεις σε αυτό το μάταιο κόσμο, όπου η σιγουριά διαφημίζεται σαν η πανάκεια της ζωής, ενώ η γλύκα της ζωής είναι η ανασφάλεια και αυτή πρέπει να υπερασπιστούμε και να ψάχνουμε. Τέρμα τα μαμαδίστικα φοβικά σύνδρομα των υπερμεγέθων μπέμπιδων που κατακλίζουν τα σήριαλ της βαρεμά
    ρας και της δολοφονίας του χρόνου.Η σχέση σαν πράξη είναι αυτή που θα αποκόψει την φανταστική μανούλα που κρατάμε στην καρδούλα μας και που ψάχνουμε απεγνωσμένα στα κλάμπ της βρόμιάρας πολιτείας που μας τιλίγει χωρίς να μας ρωτά. Δεν υπαρχει καλή σχέση και κακή. Εμείς της δίνουμε το νόημα που θέλουμε χωρίς εμάς τίποτα δεν υπάρχει έξω από εμάς.

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s