Μαγειρική,γκρίνιες

καταστροφή


διάβασα στην γνωστή σε όλους wikipedia ότι κλείσαν το original εργοστάσιο που φτιάχνει την αγαπημένη μου μουστάρδα!!!

κατάρα!!! τώρα που σκατά φτιάχνεται; στην Κίνα;

Dijon
Maille

Official Maille website

DSC_5636
—–
copyright στην αφεντία μου

Advertisements
Κλασσικό

3 thoughts on “καταστροφή

  1. Ο/Η Servitoros λέει:

    Νομίζω ότι κόπηκε η παραγωγή εντελώς. Ωστόσο κυκλοφορεί ακόμα ευρέως και λόγω της μεγάλης παραγωγής και της σχετικά μακροχρόνιας ημερομηνίας λήξης η απουσία της θα μας φανεί σε μερικά χρόνια. Παρεπιπτώντος άμα ψάχνεις καλή μουστάρδα για κρεατικά δοκίμασε την Παπαδημιτρίου με ρίγανη. Περισσότερα εδώ http://www.balsamon.gr/

    • πάντως τη βρήκα, την πήρα και μπορώ να ομολογήσω ότι με το χοιρινό, τουλάχιστον, ταιριάζει άψογη. Αρκετά πιο μαλακή στην γεύση. Αλλά πολύ καλή!! ευχαριστώ.

  2. αυτή στο ψυγείο μου πάντως λήγει στα τέλη του 2010. Την Παπαδημητρίου δεν την ήξερα (παρότι το ότι στο δίκτυο διανομής είναι και 2 γειτονικά supermarket) αλλά θα την ψάξω για μια δοκιμή.

    κρίμα πάντως…εντάξει δεν ξέρω τι πωλήσεις έκανε η συγκεκριμένη μουστάρδα αλλά μου φαίνεται χαζό να κλείνεις το εργοστάσιο μετά από 260+ χρόνια.

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s