ότι νάναι,Ιστορίες ανθρώπων

Ιστορίες Ανθρώπων Β


«συνήθως όταν πάνε όλα στραβά σε μια μέρα…πάνε όλα στραβά…ανεξαιρέτως. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να πάψω να προσπαθώ. Σήμερα πιστεύω ότι τα κατάφερα» σ.κ.

υπόμνημα @ σκέψεις @ήχοι@ιστορία

Β.

Σήμερα ξύπνησα νωρίς και σκέφτηκα να πάω νωρίς στην δουλειά για να φύγω νωρίς. Ούτος σι άλλως πρέπει να το παραδεχτήτε ότι είναι ιδιαίτερα κουραστικό να γυρνάς αργά το βράδυ στο σπίτι.

Έφτασα λίγο μετά τις 9.00, συνάντησα τα γνωστά πρόσωπα των «έρχομαι πριν της 10» τους χαιρέτησα και κάθησα για να δουλέψω. Ανέφερα εν ολίγης σε κάποιον που δουλεύουμε συχνά μαζί τα γεγονότα της Ιστορίας Α αλλά του φάνηκε παρατραβηγμένη.

«Καλά κάτσε να έρθει» είπα.
Ξεκινήσαμε το επόμενο project, όταν σε μια φάση ήρθε και άρχισε να μας λέει τις γνωστές μπαρούφες.

Το ύφος του την ώρα που του εξηγούσε κάτι ανούσιες διαδικασίες ήταν όλα τα λεφτά, θα ήθελα πάρα πολύ να ξέρω τι σκεφτόταν. Το ύφος πρόδιδε πολλά ήταν σαν να έλεγε…άντε τελείωνε…βαρέθηκα.

Αργότερα έμαθα ότι συγκεκριμένα αυτών των είχαν φέρει για να μας βασανίσει (με κινέζικα βασανιστήρια) για να ανεβάσει την παραγωγή. Την ταχύτητα δηλαδή που δουλεύουμε και να μας βάλει σε ένα αυστηρό πρόγραμμα.

——————

5 τρόποι για να ανεβάσεις την παραγωγή.

1. ποτέ μην ξεχνάς τους τόνους σε ένα πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις εσύ, αυτός και κανά δυο άτομα ακόμα μέσα στο γραφείο.

2. βάλε τον καλύτερο υπάλληλο (που βγάζει 10 πλάσια δουλειά από τους υπόλοιπους) να κάνει την μισή δουλειά και ταυτόχρονα να εκπαιδεύσει άλλους δύο για να βγάζουν την υπόλοιπη μισή δουλειά, και στην συνέχεια να την διορθώνει ο πρώτος. έχοντας υπόψιν ότι υπάρχουν μόνο 2 άδειες για την συγκεκριμένη δουλειά.

3. προσπάθησε να πείσεις τους υπαλλήλους ότι αν δεν σηκώσουν το τηλέφωνο μετά το 3ο χτύπημα πέφτει η αποδοτικότητα.

4. προσπαθησε να πείσεις αυτόν που δεν έχει έρθει ποτέ νωρίτερα από τις 12 να έρθει στις 8.

5. Κράτα τους υπαλλήλους τις ημέρες που δεν έχει δουλειά στο γραφείο έχοντας τους όλη μέρα να χαζεύουν στο internet και στο τέλος του 8άωρου να τους ζητάς να έρθουν και το σαββατοκύριακο γιατί τότε θα προκείψει δουλειά.

Advertisements
Κλασσικό

2 thoughts on “Ιστορίες Ανθρώπων Β

  1. θυσίες ελέω κακής οργάνωσης. Δεν μπορώ να πω πάντως από άποψη ποιότητας υπάρχει μια βελτίωση. Τώρα από άποψη ταχύτητας…δεν την έχω δει ακόμα.

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s