Επικαιρότητα

Καλοκαίρι;


Σύντομα τελειώνει το καλοκαίρι…τελειώνουν και τα καρπούζια….αχ αχ. Πόσα να έφαγα φέτος 10? 15 το πολύ μικρή κατανάλωση. Βαριά τα σκασμένα. Άσε που κατεβάζω 10κιλά στην καθισιά μου.

Το καλοκαίρι ακόμα από ότι ανακάλυψα δεν βγαίνουν μόνο καρπούζια αλλά και σύσσωμο το σώμα της ελληνικής αστυνομίας στο διαδίκτυο και την τηλεόραση. Δεν λέω σωστό το νόημα των διαφημίσεων με τα κράνη και τα κινητά αλλά κάθε φορά που τις βλέπω θέλω να σπάσω την τηλεόραση μου για να γλιτώσουν οι οφθαλμοί μου την ελεεινή low-budget-ια.

Αυτά τα κλιπάκια ή θα τα έκανε ο γιος κανενός αστυνομικού που αρχίζει να μαθαίνει «κομπιούτερ». Η κάποιος γραφίστας που πληρώθηκε τόσο καλά ώστε να ασχοληθεί 4 λεπτά.

Κρίση βλέπεται. Όταν οι ισχυρές ανεπτυγμένες χώρες (όπως η Ελλάδα ας πούμε) περνάνε οικονομική κρίση, υπάρχουν κάποιες που περνάνε ανθρώπινη κρίση (κάπως έτσι το λέει η unisef). Ωραία τουλάχιστον ανήκουμε στις ανεπτυγμένες χώρες. Θα μπορούσαμε να ήμασταν αν δεν μας διακατείχε ένα μόνιμο σύνδρομο κατοχής ..που δεν ξεπερνιέται με τίποτα.

Δουλειά αύριο..μπλιαχ!

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s