ότι νάναι,Ιστορίες ανθρώπων,Καθημερινότητα

ωτοασπίδες


Τι είναι πιο ενοχλητικό από μια ενοχλητική γριά σε ένα γεμάτο λεωφορείο; Κάποιος θα μπορούσε να πει 2 ενοχλητικές γριές ή ακόμα και 3.

Η απάντηση όμως είναι μια ενοχλητική γριά. Το πως τώρα γίνεται μια ενοχλητική γριά να είναι πιο ενοχλητική από πολύ ενοχλητική γριά είναι μια περίπλοκη απάντηση η οποία περιλαμβάνει ένα αξεσουάρ θαλάσσης ή και ύπνου.  Και όχι δεν μπήκε η εν λόγω κυρία αγκαλιά με ένα στρώμα στο λεωφορείο.

Το περιβόητο αξεσουάρ δεν είναι άλλο από τις ωτοασπίδες. Ιδιαίτερα χρήσιμες αν έχεις μια θεία που ροχαλίζει σαν ελέφαντας ένα ζεστό καλοκαιρινό Σαββάτο που είπες να κάνεις τον καλό και να την φιλοξενήσεις για μία μέρα. Δεν έχει σημασία αν έχασες τον ύπνο σου…τουλάχιστον δεν θα σε πει μαλάκα.

Επίσης ιδιαίτερα χρήσιμες για όσους δεν μπορούν το νερό της θάλασσας να χαϊδεύει τα αυτάκια τους.

Εντελώς απαραίτητες όταν ο καλύτερος σου φίλος είναι ένα κομπρεσέρ.

Αλλά ένα μέρος που δεν είναι απαραίτητες είναι ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ενώ σπρώχνεις τους πάντες για να πλησιάσεις τα καθίσματα και αφού τελικά μετά από 3 στάσεις συνειδητοποιήσεις ότι δεν γίνεται να κουνηθείς πάνω από 3 εκατοστά κάθεσαι σαν μπάστακας στην πόρτα μην αφήνοντας κανέναν να κατέβει επειδή έχει απλώσει τα χέρια σου σαν βεντούζες διαμήκους της πόρτας φορώντας μην σε κατεβάσει κανείς κατά λάθος. 2 άτομα δεν κατάφεραν να κατέβουν και ενώ την βρίζανε αυτή τους έσπρωχνε προς τα πίσω και μετά έσπρωξε και κάποιον από την θέση του για να κάτσει.

 

Κρίμα που έπρεπε να κατέβω και δεν είδα το τέλος του σουρεάλ show αλλά άκουσα κάτι ξεγυρισμένα βρισίδια….τώρα αυτή μάλλον δεν άκουσε τίποτα.

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s