Επικαιρότητα

μπάσες νότες και μάπα ύπνος


Το είπα σε κάποια και αυτομάτως λέω να …ο τίτλος για το ποστ που ήθελα να κάνω.

Οι ατάκες φυσικά δεν εμφανίζονται ποτέ από το πουθενά άμα ψάξεις μέσα σου έχουν όλες μια μικρή ιστορία αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις. Αρχικά αυτό το ποστ ήθελα να είναι κάτι άλλο για τον φόβο του αν  είναι το πείσμα παρακλάδι του εγωισμού.

Κάποια ψυχή έλεγε κάποτε αντί του πάω πάσο. Πάω μπάσο. Μπάσες νότες βγήκαν από την ψυχή σου και ταξιδέψανε στα αυτιά μου. Και όταν πετάς τα χαρτιά στο τραπέζι σχηματίζονται νότες καπνού οι οποίες με την σειρά τους ταξιδεύουν γλυκά στα ρουθούνια μου.

Πανικός. Η κατάσταση του ατόμου το οποίο κυριαρχείται από μια κατάσταση έντονου φόβου, με αποτέλεσμα την απώλεια ελέγχου της συμπεριφοράς του. Πως λέγεται όμως η κατάσταση που ξέρεις ότι έχεις πανικοβληθεί αλλά αδυνατείς να αφήσεις την συμπεριφορά σου να κάνει τα δικά της. Η μάχη έντονη. Κάποιες μαύρες νότες ξεφεύγουν από την ορμή των χεριών σου και την χροιά της πραγματικότητας. Αλλά σκορπίζονται σαν μια κακή οσμή σε ένα ανοιχτό χώρο. 2 λεπτά αργότερα τα πράγματα επιστρέφουν σε λογικά πλαίσια και η βαρετή ροή της ζωής αποκαταστήνετε.

Κλείνεις τα μάτια σου και κοιμάσαι.

Σχέδια ξεδιπλώνονται το μέλλον σαν ένα τεράστιο σεντόνι και χίλια μικρά κυβάκια ξαφνικά μέσα από τις κλασσικές βλακείες σχηματίζουν ένα μικρό στενό αδύναμο αλλά πολύ όμορφο δρομάκι.

Ανοίγεις τα μάτια σου και ξυπνάς. Δεν είναι μια καινούρια μέρα. Οι καινούριες μέρες είναι λίγες και συνήθως τις επιδιώκεις ως απαραίτητο κακό μιας επερχόμενης καταστροφής.

 

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s