Σκέψεις

ηλεκτρονική παιδεία σε πολιτικά πρόσωπα.


Σήμερα δεν είχα καμία όρεξη να κάτσω να γράψω κάτι στο blog μου επειδή ασχολούμαι με το να τελειώσω/βελτιώσω κάτι προσωπικά μου project. Αλλά έτυχε και διάβασα το εξής άρθρο που έγραψε ο Θεόδωρος πάγκαλος, και όπως επισημαίνει και το αστεράκι στο τέλος του άρθρου της καθημερινής  «* Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος είναι αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης.»  για να μην έχουμε δηλαδή αμφιβολίες ποιος πετάει δηλαδή της μαλακίες.

Με αφορμή της βλακείες του αντιπροέδρου (πάλι καλά που στα blogs δηλαδή γράφουν μόνο ακροδεξιοί και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ) θυμήθηκα 2 αφελής δηλώσεις που έχει πει ο ίδιος καθώς και η Ντόρα Μπακογιάννη που δείχνουν πόσο δεν καταλαβαίνουν το μέσο το οποίο ασκούν κριτική κατά καιρούς.

ξεκινάω από το ίδιο τον κύριο πάγκαλο με το περίφημο γκογκλ.

Τα χειρίζονται συνεργάτες του και τον ενημερώνουν. Νομίζω αρκεί σαν απάντηση.  Τώρα όσο αφορά της δηλώσεις, πως περιμένεις να έχεις σοβαρή άποψη όταν σε κάτι τόσο χαοτικό. Δεν λέω υπάρχουν πολλά φασιστικά blogs εκεί έξω και πολλά κίτρινα blogs με μόνο λόγο ύπαρξις να μεταδίδουν ότι μαλακία τους κατέβει για να πιάσουν μερικά παραπάνω google ads. Υπάρχουν και blogs τα οποία σίγουρα τα διαχειρίζονται και μεγάλα συμφαίροντα αλλά στο τέλος δεν χρειάζεται να έχεις  IQ 190 για να ξεχωρίσεις τα μεν από τα δε.

Βέβαια υπάρχει πολύς κόσμος που αντιμετωπίζει το ίντερνετ (και δυστυχώς και επαγγελματίες) ως χρυσό. Ενώ στην αλήθεια είναι ένας τεράστιος σκουπιδοτενεκές ο καθένας (εξού και η απόλυτη ελευθερία λόγου) πετάει μέσα ότι του καπνίσει! και καλά κάνει. Μέσα στα σκουπίδια υπάρχουν όμως και πολλά πολύτιμα πράγματα και συνήθως δεν είναι αυτά που γυαλίζουν.

Μετά η Ντόρα Μπακογιάννη όπως είχε δηλώσει στο ΣΚΑΙ όταν είχε φτιάξει το κόμμα της ότι «όταν ο γιος μου, μου έμαθε πως να χρησιμοποιώ το email άνοιξε ένας καινούριος κόσμος μπροστά μου και ήξερα ότι κάτι πρέπει να κάνω για αυτό» .

Τόσα email έχω ο μαλάκας, κόμμα δεν μου ήρθε ποτέ να κάνω πάντως. Δεν ξέρω… δεν ξέρω… μάλλον κάτι είδε αυτή που όλος ο άλλος κόσμος δεν το έχει δει.

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s