Σκέψεις,γκρίνιες

Σταθμός Αττικής


Σήμερα δεν θα γράψω πάρα πολλά. Αλλά Θέλω να ανεβάσω 2 φωτογραφίες. Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν την κατάσταση στον ΗΣΑΠ στον σταθμό αττικής κάθε φορά από τότε που φτιάξαν τις γραμμές της μίας αποβάθρας.

Ακόμα και όταν ο σταθμός ήταν από την άλλη μεριά τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά, αλλά τώρα είναι ανυπόφορα. Υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να περιμένεις και 10 λεπτά για να βγεις από τον σταθμό. Ο σταθμός Αττικής δεν κάνει για τερματικός σταθμός. Εντάξει τα αρχαία στο μοναστηράκι καθυστερούν στην ολοκλήρωση των έργων. Ο σταθμός της Αττικής όμως δεν είναι πολύ κοντά στο μοναστηράκι για να έχουν καθυστερήσει μέχρι τώρα.

Όσο για το μοναστηράκι δηλαδή εντάξει χέστε μας. Δεν με πειράζει το να μείνει ο Βωμός εκεί (μονή προσπέλαση του συρμού). Αλλά το ότι κάποιοι γκρινιάζουν στο να είναι άμεσα επισκέψιμος (εντελώς διακοπή του συρμού) είναι γελοία. Περιμένανε 70 χρόνια ας περιμένουν άλλον έναν και μετά θα μπορούν να πηγαίνουν εκεί και να τον παίζουν με την ησυχία τους.

Όσοι ξέρουν την εξέλιξη της ιστορίας καταλαβαίνουν τι λέω.

Ενημέρωση:

Ένα μικρό βιντεάκι που τράβηξα σήμερα από το σταθμό της Αττικής.

Advertisements
Κλασσικό

3 thoughts on “Σταθμός Αττικής

  1. πωπω ήμουν πρόσφατα αθήνα και καταλαβαίνω τι λες. σπάσιμο το μοναστηράκι μεγάλο σπάσιμο.

    και οκ βρε παιδί μου βρηκαν αρχαία. ο πρώτος σταθμός είναι που βρίσκουν αρχαία; τι κολησαν και ταλαιπωρουν τον κόσμο τόσο; καλύτερα με τα πόδια αν είναι για αποσταση 1-2 σταθμών, δεν το συζητώ!

  2. κοίτα είναι ένα σημαντικό εύρημα και η πρόταση για μονοδρόμιση εν τέλη η πιο εξυπηρετική και με μόνο μειονέκτημα ότι το μνημείο δεν θα ήταν επισκέψιμο για ένα δύο χρόνια, τώρα η υπόθεση πάει δικαστικός οπότε δεν το βλέπω να ανοίγει ολόκληρη η διαδρομή.

    Άντε να δούμε

  3. Ο/Η Vicky_ficky λέει:

    Πάντα στην Αττική με έπιανε αγοραφοβία. Τώρα είδα το video και ανατρίχιασα. Ήταν σα να είμαι εκεί, απελπισμένη, ψάχνοντας μανιωδώς την έξοδο!

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s