Επικαιρότητα,Καθημερινότητα

Γεμάτη Κυριακή


Αυτή η Κυριακή ήταν πολύ γεμάτη. Το πρωί ήταν η πορεία Ειρήνης. Στις 12 ήταν η ετήσια ποδηλατοδρομία όπου και φυσικά συμμετείχα. Ήταν η γιορτή της μητέρας. Είχε ένα τόνο αθλητικά (τα οποία δεν παρακολουθώ αλλά δεν μπορείς πάντα να αποφύγεις). Γενέθλια, και το swap not shop (που εντάξει μπορεί για μένα να μην είναι μεγάλο γεγονός αλλά για κάποιες μάλλον είναι).

Θα ήθελα πολύ να πήγαινα στην πορεία της Ειρήνης αλλά την ετήσια ποδηλατοδρομία δεν την χάνω με τίποτα. Επειδή συμπέσαν αποφάσισα να πάω στην ποδηλατοδρομία. Χιλιάδες ποδήλατα, δεν ξέρω αν ήταν περισσότερα από πέρυσι αλλά δεν θα μου φαινόταν παράξενο. Ποδήλατα μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι σου. Ανέβασα μερικές φωτογραφίες και ένα video στο youtube. Τέσσερις για την ακρίβεια καθώς και δύο στο γυρισμό προς το σπίτι που περάσαμε από το swap not shop για να χαιρετήσουμε κάποιους γνωστούς.

Τελικά δεν χρειάζεσαι πολλά για να περάσεις καλά. Ένα παλαιό ποδήλατο και ένα μπουκαλάκι νερό. :-)

Και για να μην κοροϊδευόμαστε, ένας λόγος που η χρήση του ποδηλάτου έχει ανέβει κατακόρυφα, σε όλη την Ελλάδα, είναι η αύξηση της βενζίνης, τον ακριβών ΜΜΜ…Όπως είναι και ο λόγος ότι τα ποδηλατάδικα δουλεύουν και ξεφυτρώνουν σαν τρελά, όπως είναι ο λόγος ότι τα μισά τα έχουν διαρρήξει. Όπως είναι ο λόγος του ότι κλέβουν τόσα πολλά ποδήλατα συνέχεια σε σημείο που φοβάσαι να το αφήσεις κάπου χωρίς να το βλέπεις.

Οπότε λίγο καλύτεροι δρόμοι, αρκετοί ποδηλατοδρόμοι, ίσως και κάποια πάρκινγκ για ποδήλατα δεν θα ήταν κακή ιδέα (το τελευταίο ιδέα για ιδιώτες :P αν είχα λεφτά μπορεί και να το δοκίμαζα) ειδικά σε σημεία όπως το κέντρο, ο κεραμικός, θησείο…κτλ.

Στα γενέθλια πήρα δώρο τα δύο πρώτα βιβλία του hitchhikers guide to the galaxy. :-)

Ήταν μια πολύ γεμάτη ημέρα, κουραστική, κάηκα και στον λαιμό αρκετά αλλά ήταν πολύ διασκεδαστική και περάσαμε όλοι υπέροχα.

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s