ότι νάναι,Σκέψεις

μην κάνετε χιούμορ κύριε πρόεδρε


Κάποια στιγμή η καραμέλα των εκλογών είχε κάποιο μικρό νόημα, ξέρετε πριν την κατάλυση του τελευταίου ψίχουλου της δημοκρατίας.

Είχε σταματήσει για λίγο, αλλά τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι και οι υπουργοί έχουν λάβει ήδη της προκαθορισμένες θέσεις μάχης τους στα τηλεοπτικά πάνελ και χτυπάνε ανελέητα οποιοδήποτε τους μιλάει για δημοκρατία.

Η δημοκρατία ξεκίνησε το 1981 όπως υποστήριξε γνωστό αντιπροεδρές βόιδες* και υποστηρίχτηκε από γνωστό κανοειδές προεδρές* με την επιχειρηματολογία ότι ήταν η πρώτη φορά που έγινε επιτυχές μετάβασις κυβερνήσεως σε δημοκρατικό καθεστώς. Έτσι και με τον συμβουλευτικό χαρακτήρα των δημοσκοπήσεων το επόμενο βήμα είναι και ο συμβουλευτικός χαρακτήρας των εκλογών και του εκλογικού αποτελέσματος. Αν δεν συμφωνεί η κυβέρνηση με το αποτέλεσμα θα ανακηρύττει τις εκλογές άκυρες γιατί έτσι ρε φίλε γουστάρει….δημοκρατία έχουμε άλλωστε και είμεθα περισσότεροι (στην βουλή) κάτω κάτω.

Και ενώ τα blogs μετακινούνται σε μια πορεία σύγκρουσης με την επωνυμία. Οι βουλευτές λίαν σύντομος θα είναι ανώνυμοι και ορισμένοι εκ των κυβερνώντων, για να μην μπορεί ο κάθε τιποτένιος πολίτης να τους διαφθείρει. Η βουλή θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ανωνυμίας, μετά την ΕΤ1 θα καταργηθεί φυσικά και το κανάλι της Βουλής.

Εκ των σημερινών δρώμενων ο υπουργός απασχόλησης δήλωσε ότι οι σερβιτόροι είναι δουλάκια του κερατά γιαυτό ίσως να τους κάνουν την χάρη και να μην τους βγάλουν από τα βαρέα και ανθυγιεινά. Όσο για τους υπόλοιπους 55.000 που θα προσληφθούν για 5 μήνες με μισθό πείνας(625 ευρώ / κάτω και από το πετσοκομμένο ποσό της εθνικής συλλογικής σύμβασης) να λένε και ευχαριστώ γιατί ύστερα από 2 χρόνια άνεργοι κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουν οι ίδιοι το κράτος που μεριμνά για να έχουν δουλειά ασχέτος αν θα τους τα πάρουν πίσω όπως τους τα δώσουν

—–

καταραμένο recommended tag γαμιέσαι σταμάτα να μου προτείνεις σε κάθε ποστ να βάλω tag την goldman sachs και την Standard and Poor’s….

* μεταλλάξεις του σπάνιου θηλαστικού kanoulis xontroulis

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s