ότι νάναι,Επικαιρότητα,Σκέψεις

fixed gear #2 μικρή βόλτα στην πλατεία


Πάνε κοντά στους 6 μήνες από τότε που αγόρασα το fuji feather fixed gear ποδήλατο. Το έχω αγαπήσει πολύ και μου αρέσει πολύ να το φτιάχνω να το αλλάζω και να το βελτιώνω.

Τον τελευταίο μήνα που πέσαν κάτι λεφτά στα χέρια μου (και επειδή δεν βλέπω να μου περισσεύουν ξανά ποτέ έτσι εύκολα από εδώ και πέρα) άλλαξα δίσκο, και την πέμπτη που μας πέρασε την πίσω ρόδα (καινούριο κέντρο και ζάντα) και την σέλα.

Βελτιώνω όμως και εγώ το πως χειρίζομαι αυτό το ποδήλατο έτσι μια από τις σημαντικές αλλαγές που γίνανε ήταν ότι αφαίρεσα εντελώς το πίσω φρένο. Δεν νομίζω να βγάλω ποτέ το μπροστά, δεν έχω την υπομονή να αναπτύξω τις απαραίτητες τεχνικές για κάτι τέτοιο. Στην τελική δεν χρειάζεται.

Επίσης επειδή πριν ένα δίμηνο είχα πέσει άλλαξα την ταινία στο τιμόνι από μαύρη σε κόκκινη καθώς έβαλα και κόκκινη αλυσίδα για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.

Έτσι από την πέμπτη μέχρι εχτές είχα κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα (πάνω κάτω 8 ) οπότε δεν είχα δοκιμάσει πλήρως. Εχτές όμως είχα αυτή την ευκαιρία να λιώσω όσο δεν γινόταν.

Έτσι πήγα νωρίς σύνταγμα (στις 5.30 με 6) χάζεψα λίγο της ετοιμασίες καθώς και την προσέλευση του κόσμου αλλά δύστυχος δεν μπορούσα να μείνω έπρεπε να ανέβω στο Χαλάνδρι για να αφήσω κάτι πράγματα και να δω μια φίλη μου πριν φύγει για Ταϊβάν.

Έτσι ανέβηκα στο ποδήλατο πήγα Χαλάνδρι ήπιαμε ένα καφέ και αργότερα μια μπύρα και στην συνέχεια στον γυρισμό αποφάσισα αν και όχι ο δρόμος μου να περάσω από σύνταγμα να δω αν έχει μείνει καθόλου κόσμος.

Θα έφτανα στις 12.30 περίπου οπότε θεωρούσα λογικό να μην έχει μείνει κόσμος. Δεν είχα ακούσει μέχρι τις 22.00-23.00 για φασαρίες οπότε θεώρησα ότι όλα εξελίχθηκαν ήρεμα και φυσιολογικά ως όφειλαν.

Κατεβαίνοντας όμως την Βασιλής Σοφίας είδα πολλές κλούβες και δύο άντρες των ματ να έχουν πιάσει μια κοπέλα από δεξιά και αριστερά και να την οδηγούν σε μια κλούβα στο πίσω μέρος της βουλής.

Δεν το θεώρησα καλό οιωνό. Τελικά από ότι ανακάλυψα και διάβασα και σήμερα γίνανε περίπου 10-15 συλλήψεις και μια σχετικά μικρή φασαρία. Έκατσα μισή ώρα για να δω την κατάσταση αλλά αφού ο κόσμος ξανα μαζεύτηκε στην πλατεία μετά διαλύθηκε και πήγε ήρεμα σπίτια τους.

Δυστυχώς δεν γινόταν να μείνω όλο το απόγευμα στην πλατεία γιατί το συγκεκριμένο πρόσωπο τα τελευταία 6 χρόνια το βλέπω μια μέρα το χρόνο.

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s