Επικαιρότητα,Σκέψεις

Σκέψεις 27/09/2011*


Θέλω να δηλώσω απογοητευμένος. Απογοητευμένος που ο κόσμος συνεχίζει και πιστεύει στους μπλε και πράσινους κλέφτες. Απογοητευμένος που ένα ~35% των Ελλήνων ψηφοφόρων διατίθενται να τους ξαναψηφίσουν.  Απογοητευμένος που ένα ~30% θέλει απλά να απέχει γιατί «όχου ρε αδελφέ όλοι ίδιοι είναι».

Είσαι και εσύ ίδιος; Βάζεις τον εαυτό σου στην ίδια κατηγορία με αυτούς τους ίδιους; Συμφωνείς δηλαδή ότι όλοι οι Έλληνες είναι κλέφτες και λαμόγια; Αλλά από την άλλη βγαίνεις και γκρινιάζεις με το «μαζί τα φάγαμε»; Ε είσαι άξιος της μοίρας σου.

Τον συνειδητοποιημένο απέχοντα παρόλο που δεν συμφωνώ μαζί του. Τον σέβομαι. Εσένα όμως που ξαφνικά το~35% των δύο κόμματων θα το κάνεις ~51% δεν θα σε σεβαστώ. Εσένα που για κανένα λόγο δεν θες να βγεις έξω να φωνάξεις να διαμαρτυρηθείς και απλά εγκαταλείπεις σε μια σκοτεινή γωνία δεν θα σε σεβαστώ.

Σε όλους τους κάφρους ξένους που κυκλοφορούν σε διάφορα social media λέγοντας «for fuck sake greeks pay your taxes» τι να πω….give me your taxes and Ill give you mine? Ή που λένε …δείτε πως ζούνε οι Κενιάτες και μετά γκρινιάζετε. Εντάξει σαφώς υπάρχουν χειρότερα αλλά ακόμα και για αυτά τα χειρότερα υπάρχει κόσμος που μάχεται και σίγουρα αυτός ο κόσμος δεν είσαστε εσείς.

Μάλλον ο κόσμος θέλει νεκρούς από την πείνα. Περισσότερους από τώρα δηλαδή αλλιώς δεν εξηγείτε η συμπεριφορά του.

Ονειρεύομαι την ημέρα όπου ο κόσμος θα αρχίσει να σκέφτεται το κοινό καλό.

—————-

*Δεν έχω διάθεση να σκεφτώ τίτλους για κάποιες αναρτήσεις. Το σκέψεις με καλύπτει.

Advertisements
Κλασσικό

2 thoughts on “Σκέψεις 27/09/2011*

  1. Ούτε εγώ μπορώ να σεβαστώ αυτό το ποσοστό που επιλέγει παθητικά να απέχει χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα αυτό το » δε βαριέσαι όλοι ίδιοι είναι». Γιατί κατά την άποψή μου, ό,τι και να υποστηρίζεις οφείλεις να το δηλώνεις. Οφείλεις στον εαυτό σου, πάνω απ’ όλα, να δίνεις το παρόν σε τέτοια πράγματα… Οι αποχές δεν αποδεικνύουν τίποτα το χειροπιαστό παραμόνο μια ηλίθια ηττοπάθεια!

    Γεια σε όλους!

    • απλά ορισμένοι βρίσκουν τα εργαλεία του υπάρχων συστήματος μάταια και ότι μόνο μέσα από μια πραγματική επανάσταση θα αλλάξουν τα πράγματα. Οπότε δεν συμμετέχουν στην διαδικασίες του τωρινού πολιτεύματος. Το κακό είναι ότι αρκετοί από αυτούς …δεν συμμετέχουν και σε τίποτα.

      Οι πραγματικοί αναρχικοί είναι αρκετά λίγοι.

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s