Πολιτική,Σκέψεις

σκέψεις στις 13 του μήνα


Όλα ξεκίνησαν από ένα μπισκότο, που τις περισσότερες φορές δεν ήταν καν εκεί. Σήμερα όμως είναι εδώ σε πολλά αντίγραφα για να με παρηγορήσει.

Αν με πάρεις και με εξετάσεις σαν μεμονωμένη μονάδα, εξωτερικά, ίσως να μην καταλάβεις μεγάλη διαφορά. Όλα όμως έχουν πάρει την κάτω βόλτα και κατρακυλάνε μανιωδώς στις πλαγιές του Ολύμπου.

Για αρκετό καιρό προσπαθούσα να σταματήσω την κατολίσθηση, κάποιοι βοηθούσαν, οι περισσότεροι όμως κοιτούσαν. Όταν άρχισαν όμως να παρασέρνονται και αυτοί από τις πέτρες άρχισαν να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις ψάχνοντας κάποιον να τους σώσει. Οι ίδιοι είναι ακόμα άπραγοι.

Δεν μιλάω για απεργίες, μπορεί κάποιοι από αυτούς να είναι όλη μέρα στους δρόμους . Όμως όπως δείχνουν, οι καταστάσεις, οι περισσότεροι στρέφονται στα μπλε σκουπίδια. Ίσως ένα απαραίτητο βήμα αποσύνθεσης. Δεν ξέρω όμως αν θα αντέξει ο κόσμος μερικά ακόμα χρόνια μπόχας.

Οπότε κλείνουμε την μύτη μας, μαχόμαστε και όταν θα έρθει η ώρα θα ανέβουμε σε ένα άλλο βουνό. Μπορεί να μην έχει το όνομα και την χάρη του Ολύμπου αλλά θα είναι πιο ελπιδοφόρο. Θα είναι πιο άχρωμο, περισσότερο ανθρώπινο.

Πως στο διάολο καταφέρνω να αρχίζω να γράφω κάτι για το πόσο θα ήθελα να είμαι ερωτευμένος και να φτάνω σε πολιτικά σκουπίδια…ειλικρινά δεν έχω ιδέα αλλά η τελική ροή μου φαίνεται λογική.

Πάντως τελικά δεν γίνεται, επί της ουσίας, να είσαι ερωτευμένος …χωρίς να είναι και ο άλλος. Ξεκίνα καλύτερα να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, φτιάχνοντας μουσικούς ρυθμούς.

Έφτασα στο τελευταία μπισκότο, οπότε λέω να σταματήσω. Βάζω τον έρωτα στο ράφι να σκονίζεται, συνεχίζω να αγαπάω το νούμερο 13 και κλείνω τα μάτια και προχωρώ.

 

 

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s