Καθημερινότητα,Σκέψεις

Λευκά πρωινά, σκούρα απογεύματα


Για να είμαι ειλικρινής παρότι που σήμερα το πρωί, με το που βγήκα από την πόρτα, έριχνε ένα γλυκό αραιό χιόνι, δεν περίμενα, με τίποτα, ότι στην περιοχή εργασίας μου θα έβλεπα οτιδήποτε πέρα από διάσπαρτα μπαλώματα χιονιού να σπάνε την μουντάδα της πόλης. Αντιθέτως αυτό που αντίκρισα ήταν λευκά δέντρα, στέγες, πεζοδρόμια ακόμα και δρόμους. Ένιωσα ξαφνικά σαν μικρό παιδί, ήθελα να κάνω κοπάνα από την δουλειά και να τριγυρνάω όλη μέρα βγάζοντας φωτογραφίες.  Αντί για αυτού αρκέστηκα σε μια μισάωρη βόλτα τραβώντας διάφορες φωτογραφίες. (ναι ξέρω έχει πέσει πολύ φωτογραφία τελευταία σε αυτό το ιστολόγιο)

Πιθανότατα με την κατάλληλη παρέα να έκανα όντως κοπάνα.

Μετά βγήκε ο ήλιος και εξαφανίστηκε όλο το χιόνι.

σταθμός Αμαρουσίου

Πεύκη

Έτσι η ημέρα κύλησε ήρεμα (συμπληρώνοντας διάφορα χαρτιά για ένα ανούσιο έλεγχο). Ήρεμα; Ναι τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα που ο Καμίνης μήνυσε μια χούφτα ανθρώπους και άστεγους που προσπαθούσαν οι μεν να βοηθήσουν τους δε και η δε να επιβιώσουν.

Γενικά αποφεύγω να αναφέρομαι σε ονόματα αλλά έχω μια τσαντίλα με το συγκεκριμένο άτομο και την προπαγάνδα που είχε γίνει για την εκλογή του. Πλέον δεν έχω ούτε όρεξη να κράξω αυτούς που δημιουργούσαν την προπαγάνδα. Ελπίζω να τους φάνε οι τύψεις.

Advertisements
Κλασσικό

2 thoughts on “Λευκά πρωινά, σκούρα απογεύματα

    • Προσωπικά άκουσα για 2 πρωτοβουλίες μίας στην Ειρήνη στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και μια στο Πειραιά. Όσο αφορά το κέντρο νομίζω παίζει μια στο Ρουφ, αλλά όχι κέντρο κέντρο.

      Παρόλα αυτά και από όσα διάβασα ως τώρα δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω την κίνηση του αυτή. Ούτε καν μέσω μιας διεστραμμένης λογικής.

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s