ότι νάναι,Σκέψεις

παίζοντας με εικόνες


Το σαββατοκύριακο που πέρασε αντικειμενικά ήταν ένα από τα πιο παράξενα σαββατοκύριακα του ως τώρα χρόνου.  Περιείχε πολλά σουρεαλιστικά στοιχεία. Πολλά χαζά στοιχεία. Πολλές βόλτες και επεισόδια.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η πρώτη καταγραφή των φρουρών της δημοκρατίας. Βγήκαν περί 200.000 άτομα. Γιατί τίποτα πιο δημοκρατικό από το να πληρώσεις για να ψηφίσεις σε μια διαδικασία με έναν και μόνο υποψήφιο και μάλιστα χωρίς φάκελο, οπότε να μην μπορείς να γράψεις τρολιές στο λευκό (ή να βάλεις λίγο μορταδέλα μέσα)(πέθανε που πέθανε το ζωάκι, ας βοηθήσει τουλάχιστον κάπως στην επανάσταση)(Από την άλλη είδα κάλπες με μόνο μία ψήφο οπότε αν αυτή περιείχε μορταδέλα, απλά θα χρειαζόσουν μετά λίγο άζαξ να καθαρίσεις την κάλπη).

Ολοκληρώθηκε, όμως, με επιτυχία όμως και το πρώτο μου μοντάζ. Εντάξει, έχω ξαναφτιάξει διάφορα βίντεο στο παρελθόν, ακόμα και κάποια μικρά stop motion

όπως

(δεν τα κάνω Embed γιατί δεν θέλω να τους ρίξω φως)
Αλλά είναι η πρώτη φορά που προσπάθησα να ταιριάξω την μουσική με το βίντεο. Το ξέρω ότι το αποτέλεσμα είναι χάλια (για αυτό που ήθελα να πετύχω) και ότι το περιεχόμενο δεν έχει σχεδόν κανένα ενδιαφέρον (ούτε ένα skid της προκοπής δεν παίζει) αλλά εγώ δεν παύω να είμαι περήφανος.
[vimeo 38732844]

Καλή μέρα και καλούς αγώνες

Advertisements
Κλασσικό

One thought on “παίζοντας με εικόνες

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s