Ποδήλατο

Ποδηλατική διαμαρτυρία ΣΕΦ


Το Σαββάτο 26/5 στο παράδρομο του ΣΕΦ έγινε μια διαμαρτυρία, ουσιαστικά κατά της απερισκεψίας και της βίας στην άσφαλτο. Μερικές μέρες πριν κάποιος που έκανε φιγούρες, κοινός κολλήδια με το αυτοκίνητο συμπαρέσυρε 3 ποδηλάτες. Γενικά σε όλο το Χώρο το ΣΕΦ υπάρχουν σημάδια από τέτοιες καφρίλες. Ο παράδρομος του ΣΕΦ λόγο ελάχιστης κίνησης (είναι σχεδόν ουσιαστικά άχρηστος στα αυτοκίνητα) είναι ένα πλέον ιδανικό μέρος για κάποιους ποδηλάτες, είτε να κάνουν μια βόλτα, είτε να γυρίζουν γύρω γύρω για προπόνηση. Ταυτοχρόνως όμως η ελάχιστη κίνηση το κάνει ιδανικό και για κάποιους κάφρους να νομίζουν ότι τρέχουν στην φόρμουλα ένα.

Η διαμαρτυρία είχε αρκετό κόσμο. Έδωσα και εγώ το παρόν, αλλά κατά την γνώμη μου, και ειδικά στο σημείο που πραγματοποιήθηκε (στο σημείο του ατυχήματος ουσιαστικά) δεν την πήρε χαμπάρι κανείς πέρα από 2-3 αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Advertisements
Κλασσικό

3 thoughts on “Ποδηλατική διαμαρτυρία ΣΕΦ

  1. Δεν ξέρω πού την κάνατε τη διαμαρτυρία. Αλλά σε γενικές γραμμές, οδηγοί και ποδηλάτες θα πρέπει να μάθουμε να συμπεριφερόμαστε στον δρόμο, γιατί όσοι μείνουμε ζωντανοί θα μαλλιοτραβηχτούμε!
    Στην Ελλάδα η σωστή οδική συμπεριφορά είναι απλά «όποιος καταφέρει να περάσει πρώτος αγνοώντας πιο επιδεικτικά τον άλλο»…

    • γενικά αρκεί και οι δύο πλευρές να μην παραβιάζουν τον ΚΟΚ. Από την άλλη είναι προφανές ότι ο ποδηλάτης κινδυνεύει περισσότερο από τον οδηγό οπότε οφείλει να είναι περισσότερο προσεχτικός.

      Δεν ξέρω πολλούς κάφρους ποδηλάτες προσωπικά αλλά βλέπω πολλούς καθημερινά. Απλά τα καφριλίκια τους βάζουν σε ρίσκο κυριώς τον εαυτό τους.

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s