ότι νάναι,Επικαιρότητα,Πολιτική,Σκέψεις

Θέατρο παραλόγου / Άδωνις και Ουρφ


Αν με ρωτούσες αν θεωρώ τον εαυτό μου πολύ έξυπνο, η απάντηση είναι αρκετά απλή θα έλεγα όχι.

Αν με ρωτούσες αν μπορώ να εκφράσω τις σκέψεις μου σωστά, η απάντηση θα ήταν πάλι απλή και θα ήταν για άλλη μια φορά, όχι.

Αλλά βλέποντας ορισμένους ανθρώπους να τσαλακώνουν ασταμάτητα κάθε ίχνος νοημοσύνης, ξαφνικά νιώθω πολύ έξυπνος. Κάτι που ούτε θεωρώ φυσιολογικό, ούτε μου αρέσει.

Έτσι το ιστολόγιο ενώ τείνει να γίνει καθαρά ποδηλατικό (μεταλλάσεται σε σχέση με τις αντοχές του ιδιοκτήτη). Επιστρέφουμε χοροπηδηχτά στα παλιά μας πολιτικά λημέρια της καθαρής βλακείας.

Η όλη κουβέντα γίνεται με την αφορμή παρακολούθησης της εκπομπής του Άδωνι Γεωργιάδη με καλεσμένο τον Ουρφ. Η εκπομπή εκπροσωπεί πραγματικά ότι πιο σουρεαλιστικό παράδειγμα διαθέτει η Ελληνική πολιτική σκηνή. Σκέψου ο ένας σε αυτή την εκπομπή ήταν βουλευτής και υπουργός!! Ε ο άλλος είναι ότι είναι, ένα αυτοχαρακτηριζόμενο τρολλ.

Αποφεύγω, σε γενικές γραμμές να αναφέρομαι σε ονόματα αλλά κάποιες φορές είναι αναπόφευκτο. Έτσι παρότι ο Ουρφ ξεχνάει να πει τα μισά και γενικά πάσχει από έλλειψη συνεχόμενης σκέψεις. Ο Άδωνις το παριστάνει τον χαζό και τσιρίζει αναμενόμενες ατάκες.

Νιώθω μια μικρή υποχρέωση να κάνω λίγο νιανια τα προφανή στον Αγαπητό μας Άδωνι μπας και επιτέλους καταλάβει μερικά πράγματα. (Θα το πάω λίγο ανάποδα, γιατί με εμπνέει έτσι)

Α. Χρυσή Αυγή

Όταν λέμε ότι «Δημιούργησες την Χρυσή Αυγή» δεν εννοούμε ότι έγραψες το καταστατικό και την ίδρυσες (αν και το ότι γνωρίζεις την ημερομηνία δημιουργίας δεν σε κολακεύει). Εννοούμε ότι ενώ μεταξύ Χ.Α. και μέσου κοινωνικού ον υπήρχε ένας τοίχος, έβαλες εσύ το ενδιάμεσο σκαλοπάτι (ποδαράκι) για να καταφέρουν να ανέβουν επάνω στον τοίχο και να «πλησιάσουν» το μέσο ον (ψηφοφόρο).

Στην πορεία είναι λογικό και αρκετά πιθανό να καταπατηθείς από το δικό σου δημιούργημα.

Το πως δημιούργησες αυτό το σκαλί είναι πασιφανές αλλά σε περίπτωση που δεν το καταλαβαίνεις δουλεύει ως εξής. Το ΛΑΟΣ πέρασε στον ευρύ κόσμο την ύπαρξη μεταναστών ως  το κυρίως θέμα γιατί ο μέσος Έλληνας είναι πλέον άνεργος και τον πετάνε από τα σπίτια του. Που μην λέμε μπαρούφες…κανείς έλληνας δεν θα πήγαινε να δουλέψει χωρίς να πληρώνεται και να του παρέχουν μόνο φαί και στέγη (δες διάφορους αγρότες). Επίσης ακόμα και τώρα όλα τα εστιατόρια είναι γεμάτα χαμηλόμισθους αλλοδαπούς εργοδότες.

Και γιατί να πάει κάποιος δηλαδή να δουλέψει εκεί…που ούτως σι άλλος βγάλει δεν βγάλει αυτά τα 300-400 ευρώ…πάλι χρέη θα έχει, πάλι να φάει δεν θα έχει και πάλι στην φυλακή θα καταλήξει (να δούμε που θα τους βάλετε).

Έχοντας περάσει αυτή την πρώτη ιδέα στον κόσμο στην συνέχεια έγινε ιδιαίτερη τόνιση της αύξησης της εγκληματικότητας από τις συγκεκριμένες ομάδες καθώς και η ανάδειξη της καθαρής και περήφανης φυλής των Ελλήνων από την πάρτη σου.

Β. Αλλοδαποί

Εδώ σου αρέσει δεν σου αρέσει αλλοδαποί δεν υπάρχουν. Υπάρχουν ανθρώποι και υπάρχει η σωστή διαχείρηση για να μην υπάρχουν παράπονα. Η λύση δεν είναι να διώχνεις κάποιον και να το αφήνεις στην μοίρα του, γιατί αν είναι έτσι φύγε πρώτα εσύ(αφού δεν σου αρέσει) και εμείς που θα μείνουμε πίσω θα τα βρούμε μεταξύ μας.

Αλλά, ναι, είμαστε όλοι ξένοι επάνω σε αυτό το πλανήτη και πρέπει κάπως να τα βρούμε και να περνάμε καλά τα χρόνια που μας δίνονται. (Το ίδιο πιστεύω και για τα ζώα, ως χορτοφάγος αλλά αυτό είναι ελαφρά διαφορετικό θέμα, αν και όλοι ζώα είμαστε τελικά)

Γ.

Παρότι, είμαι φλώρος πασιφιστής. Δεν μπορώ να το παίζω πάπια μην καταλαβαίνοντας γιατί κάποιοι σου καίνε το βιβλιοπωλείο (δες Α. Β. μαζί)

————–

Αν δεν είδατε την εκπομπή μπορείτε να περιηγηθείτε στα παρακάτω. Link δεν βάζω, για προφανείς λόγους, κάντετα copy paste, μην βαριέσται

http://www.youtube.com/watch?v=7d0DymLZMmE
http://www.youtube.com/watch?v=82NA99i0kBI
http://www.youtube.com/watch?v=VGMEPYblHmE

Advertisements
Κλασσικό

One thought on “Θέατρο παραλόγου / Άδωνις και Ουρφ

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s