Ποδήλατο,Σκέψεις

θεατρικό ανανέωσης


// σκηνή πρώτη, γραφείο

Πριν καμιά δεκαριά μέρες μπήκε ο Σεπτέμβρης και καλωσορίσαμε και το φθινόπωρο. Συνήθως είναι μια περίοδος που δεν με επηρεάζει καθόλου. Φέτος όμως (τα πάω ακόμα με σχολικές χρονιές τα έτη, δεν είναι κάτι απλά παλιμπαιδισμός) αποφάσισα να κάνω κάποιες ανιχνευτικές κινήσεις καθώς και να αλλάξω κάποιες συνήθειες.

// σκηνή δεύτερη, συρμός του μέτρο (από το κινητο)

Δεν είναι τυχαίο που διάλεξα την σημερινή ημέρα για αυτή την ανάρτηση. Ήδη μου λείπουν τα τρουφακια που μας κέρασαν στο γραφείο, μπορώ να παραδεχτώ πως καθώς πληκτρολογώ αυτές τις λέξεις μου τρέχουν λίγο τα σάλια.

Πρέπει να τα βγάλω από το μυαλό μου και να επιστρέψω στο θέμα μου. Τρουφακια ναι. Σήμερα είχε γενέθλια μια φίλη. Κάποτε έλεγε ότι τίποτα σημαντικό δεν σηματοδοτούσε αυτή η μέρα. Πλέον όλο χαμόγελο και χαρά μοιράζει τρουφάκια μια τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Στόχος 1 περισσότερες μικρές απολαύσεις. Τσεκ

Πέρα από τα τρουφάκια, πριν ξεκινήσω για το γραφείο βρήκα λίγο χρόνο (η μάλλον έκανα λίγο χρόνο) για να φάω 2 φέτες ψωμί με μαρμελάδα βατόμουρο καθώς να απολαύσω και ένα υπέροχο φλυτζάνι καφέ.

// σκηνή τρίτη, επιτέλους σπίτι.

Να ομολογήσω ότι ενδιάμεσα πήγα και σουπερμάρκετ. Το ψυγείο βλέπεται είχε φτάσει (για άλλη μια φορά) να έχει μια ντομάτα και την προαναφερθείσα μαρμελάδα…. και λίγα σταφύλια, από την λαϊκή της παρασκευής. Θα ήθελα, οι επισκέψεις μου στην λαϊκή να ήταν συχνότερες και ένας επιπλέον στόχος αλλά δεν έχω δυνάμεις να ξυπνάω από τις 7 και να πηγαίνω λαϊκή από τους πρώτους , ενώ στήνουν τους πάγκους. Ίσως το αφήσω για το μέλλον.

Στόχος 2 περισσότερο ποδήλατο. Τσεκ

Δεν μπαίνει στις μικρές απολαύσεις γιατί για μένα είναι μεγάλη απόλαυση. Ευελπιστώ πάντως να του βάλω νταμπλ τσεκ, διπλασιάζοντας τα χιλιόμετρα που κάνω το μήνα από τα 800 στα 1600.There is never, too much fun.

Στόχος 3 περισσότερες εξερευνητικές κινήσεις

Αυτός ο στόχος είναι ένα πείραμα για να δω τι προοπτικές υπάρχουν βάση των δυνατοτήτων μου, αυτά περιλαμβάνουν κυρίως κάποιες αρκετά καλές δουλειές στο εξωτερικό καθώς και κάποιες θέσεις για διδακτορικό (προσπάθεια νούμερο 2)

Advertisements
Κλασσικό

One thought on “θεατρικό ανανέωσης

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s