ότι νάναι,Καθημερινότητα

Πως θα σωθεί η Ελλάδα με εξωγήινες τεχνολογίες


Πάντα με γοήτευε η έννοια του από μηχανής θεού. Όχι όμως από την πλευρά του θνητού που αντιμετώπιζε το αδιέξοδο. Αλλά από την πλευρά του θεού που δίνει την λύση στο δραματικό αδιέξοδο στην κορυφή του δράματος.

Μια από τις φαντασιώσεις που έχω διαχρονικά είναι να παίξω το ρόλου του συγκεκριμένου από μηχανής θεού. Ίσως επειδή είμαι λάτρης του μη-ρεαλισμού.

Δυστυχώς λάτρης του μη-ρεαλισμού είναι και οι μάζες. Μόνο που φαντασιώνονται να σωθούν. Στο τέλος όμως καταλήγουν πεσμένοι στα χώματα έχοντας νοσήσει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Έτσι ενώ από την μια φαντασιώνονται ψεύτικους σωτήρες για την κρίση (δες τράπεζα Ανατολής, 600 δις στον Καναδά),  από την άλλη ερωτεύονται άρρωστες ιδέες και βασανιστές (δες ΧΑ ή το κεφάλι κάτω γιατί η τρόικα ξέρει).

Διαχρονικά είχα διάφορες φαντασιώσεις, για τις οποίες έχω γράψει παλιότερα και είτε αφορούν κάποια μουρλή ανακάλυψη είτε την απόκτηση υπερδυνάμεων (ναι τις έχω ακόμα και ας πλησιάζω τα 30 φεύγα)

Αφορμή για αυτή την ανάρτηση ήταν η δήλωση Κουβέλη για τα εργασιακά καθώς και αυτό το epic rap battle of history με ένα κατά κάποιο τρόπο debate μεταξύ Barack Obama και Mitt Romney.

Τις δηλώσεις Κουβέλη δεν τις βάλω γιατί δεν μπορώ την πολύ γλίτσα και ούτε είναι αστείες.

Πάντως πρέπει να παραδεχτώ πως πρώτη φορά με στρίμωξε στην γωνία και με αναγκάζει να μειώσω το ποσοστό μαλακίας που πίστευα ότι τον δέρνει (η γλίτσα γλίτσα όμως).

Έτσι για την ώρα κέρδισε μια απουσία στην φαντασίωση μου να χρησιμοποιήσω την τηλεμεταφορά μου και μαζεύω τους αρχηγούς των κομμάτων σε ένα δωμάτιο και τους χαστουκίζω όπως ο Abraham Lincoln κάνει στο video.

Μετά άμα λάχει θα σώσω και εγώ την χώρα πουλώντας τα δικαιώματα για τις σκουληκότρυπες.  Αμέ, αμ τι ….μόνο άλλοι θα σώζουν την Ελλάδα με εξωγήινες τεχνολογίες.

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s