ότι νάναι,Σκέψεις

I am with stupid <–


Κάποιος σήμερα χαρακτήρισε τις καλοκαιρινές μου διακοπές ένα παρατεταμένο σαββατοκύριακο (κράτησα περίπου 5-6 μέρες). Αυτή την στιγμή νιώθω υπερβολικά κουρασμένος,σαν να μην ξεκουράστηκα καθόλου το τελευταίο τρίμηνο. Η μια μέρα κενό στο Λονδίνο ήταν από τις καλύτερες που θυμάμαι το τελευταίο τρίμηνο.

Οι επόμενες 3 μέρες (εργάσιμες) προβλέπονται εξαντλητικές και αυτό κυρίως επειδή ανακάλυψα ένα σοβαρό λάθος στην δουλειά στο παρατσακ και τώρα θα πρέπει να διορθωθεί. Κυρίως από εμένα αλλά υπό κανονικές συνθήκες ο χρόνος δεν είναι αρκετές.

Κακό συνεννόηση μεταξύ φορέων και θα την φορέσω καπέλο εγώ. Ξαφνικά σκέφτομαι ένα χοντρό παιδάκι με μπλουζάκι «I’m with stupid <–"

Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν για το λάθος, ούτε για το τρέξιμο που τρώω. Δεν έχει να κάνει με την εποχή μας. Τα ίδια θα τράβαγαν ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Πάλι δεν θα είχα μέρες για να πάω διακοπές, πάλι θα είχα λίγο χρόνο να ξεκουραστώ. Βέβαια θα είχα λεφτά να βάλω στην άκρη μαζί με μια μικρή ελπίδα διακοπών.

Θέλω να εγκαταλείψω αυτόν τον πλανήτη δεν με συνδέει τίποτα με το iq των κατοίκων του. Είμαι ένα ραδίκι. Θέλω μόνο λίγες σταγόνες βροχής και ηρεμία.

Advertisements
Κλασσικό

One thought on “I am with stupid <–

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s