ότι νάναι,Σκέψεις,γκρίνιες

φασιστική αιθαλομίχλη


//μικρός αλλόφρον κομπασμός
Οι εξελίξεις με βρίσκουν απροετοίμαστο. Δεν μπορώ να αποφασίσω τι καίει περισσότερο τα κανάλια και την κυβέρνηση. Η αιθαλομίχλη ή η Βίλα Αμαλίας;

Τα πεσμένα κέρδη από τον φόρο πετρελαίου, από ένα μέτρο που δεν αποδίδει; ή μια φτηνή δικαιολογία για αύξηση εκλογικών ποσοστών από δήθεν πάταξη ανομίας.(δες μεθεπόμενη παράγραφο)

Βέβαια δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω στο κομμάτι του ότι, ένα τζάκι, ειδικά αν είναι κατασκευασμένο σαν διακοσμητικό, δεν ζεσταίνει πραγματικά το σπίτι. Αλλά οι ξυλόσομπες, αν και κάπως επικίνδυνες αν τοποθετηθούν τυχαία και χρησιμοποιηθούν απερίσκεπτα, κάνουν καλή δουλειά. Οι εμπειρίες μου με τζάκια και ξυλόσομπες περιορίζονται στα παιδικά μου χρόνια στο χωριό της μητέρας μου. Που οφείλεται αυτή η διαφορά; Ε στην φυσική, ξέρετε κλειστό σύστημα vs ανοιχτό. Βέβαια σε πολλά τζάκια υπάρχουν πολλές πατέντες με σωληνώσεις ώστε να μικραίνουν οι απώλειες και ουσιαστικά να ζεσταίνουν κάπως. Έτσι σαν σημείωση αυτή βρε παιδί μου για να μην ξεχνάμε την φυσική του λυκείου μεταξύ άλλων.

Την πρωτοχρονιά, είχα ακούσει σε ραδιοφωνική εκπομπή από δεξιό δημοσιογράφο (δεν βρίσκω γαμώτο το ηχητικό) ότι η πάταξη των καταλήψεων θα είναι αυτή που θα φέρει την νίκη στην ΝΔ σε τυχόν πλησίον εκλογική αναμέτρηση. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κάποιος να πιστεύει τέτοια μαλακία. Η πάταξη της ανομίας που ενδιαφέρει τον απλό πολίτη πρέπει να βρίσκεται τουλάχιστον 2 σκαλιά πιο πάνω από αυτόν. Ο κλασσικός, τυπικός Έλληνας δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτούς που βρίσκονται από κάτω του, μέχρι να βρεθεί αυτός στον απόλυτο πάτο. Εκτός και αν έχει κάποιο όφελος.

Το προφανέστερο, το ότι δηλαδή περνάνε κλίμα για να έχουν δεμένο τον γάιδαρό τους, το αφήνω απέξω. Όποιος ψαρώσει μάλλον πρέπει να πάει να φάει λίγο γρασίδι.

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s