Επικαιρότητα

UTOPIA


Untitled

Είχα πάρα πολύ καιρό να δω μια σειρά και να μείνω με γουρλωμένα τα μάτια από το πρώτο επεισόδιο. Το UTOPIA είναι μια μικρή αγγλική σειρά με 6 επεισόδια (αυτή την στιγμή έχουν προβληθεί τα 5) και σου σερβίρει όλη την βία και την ωμότητα του κόσμου τρίβοντας την στην μούρη σου, και εσύ το μόνο που θες είναι να δεις και την επόμενη σκηνή, το επόμενο επεισόδιο.

Δεν θα αποκαλύψω τίποτα από την υπόθεση της σειράς. Η αποκαλύψεις έρχονται σιγά σιγά και με ένα πολύ καλό τρόπο μέσα από την ωμή βία. Το πρώτο επεισόδιο σε αφήνει με την αίσθηση ότι αυτό το πράγμα δεν έχει υπόθεση και ότι παρότι είναι ότι πιο «καμένο» έχεις δει ποτέ θες και άλλο. Όλα όμως παίζουν το ρόλο τους. τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Το casting είναι κομμένο και ραμμένο ακριβώς στους χαρακτήρες, οι διάλογοι απλοί και σε καθηλώνουν με έναν μοναδικό τρόπο.

Και όσο περνάει ο χρόνος βομβαρδίζεται με ένα τόνο ηθικά διλήμματα. Διλήμματα που πολλές φορές δεν υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτά. Σου δείχνει σε κάποιο βαθμό πόσο είμαστε σκλάβοι του εαυτού μας, τον κυβερνήσεων και τον παραπολιτικών παιχνιδιών.

Το μέλλον δεν ανήκει σε εμάς.

Το μέλλον θα είναι μακιαβελιστικό με απώτερο σκοπό την ουτοπία.

Advertisements
Κλασσικό

One thought on “UTOPIA

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s