Ποδήλατο

6η Πανελλήνια Ποδηλατοπορεία


Θα μπορούσα να πετάξω έτσι χύμα το αφισάκι και να μην πω κουβέντα, συμφωνώντας σιωπηλά. Αλλά μιας που δεν συμφωνώ εντελώς με αυτά που αντιπροσωπεύει να πω 2-3 κουβέντες.

α) Καταρχάς δεν μπορείς να κάνεις μια πορεία ζητώντας το εντελώς αυτονόητο, δηλαδή να υπάκουουν όλοι τον ΚΟΚ. Λέγεται Κώδικας Οδικής Ασφάλειας για ένα λόγο. Ο λόγος που δεν παραβιάζεις για παράδειγμα το κόκκινο δεν είναι επειδή δεν είσαι μάγκας αλλά επειδή είναι επικίνδυνο.

β) Ζητάς «Δραστικό περιορισμό των ΙΧ» …WTF!!! οι δρόμοι είναι για όλους και είναι επιλογή του καθενός τι όχημα θα οδηγεί, τελεία και παύλα

γ) Προώθηση Μέσων Μαζικής Μεταφορά και ποδηλάτων. Να υποθέσω ότι δεν σου αρκεί που μπορείς να βάζεις το ποδήλατο στο μετρό, τον προαστιακό, το τραμ και στον ηλεκτρικό;;; …τώρα θες να το βάλεις και στα λεωφορεία; Τότε τράβα πέτα το το ποδήλατο. Και αυτό το λέει κάποιος που συχνά όταν είναι κουρασμένος βάζει το ποδήλατο για ένα μικρό μέρος της διαδρομής στον ηλεκτρικό.

pp2013city

…Όμως θα πάω και θα υποστηρίξω αυτή την πορεία γιατί πιστεύω ότι το ποδήλατο πρέπει να διαδοθεί περισσότερο και πρέπει ο κόσμος να δει ότι δεν είμαστε πλέον όσο λίγοι νομίζουν.

Advertisements
Κλασσικό

One thought on “6η Πανελλήνια Ποδηλατοπορεία

  1. Παράθεμα: το δικό μου 2013 μέσα από εικόνες και αναμνήσεις | Τράβα Καζανάκι

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s