Επικαιρότητα,Σκέψεις

ανάμεικτα αισθήματα


H εκπαίδευση του Μένιου, εχτές το απόγευμα μπήκε σε προσωρινή παύση. Έτσι καθίσαμε σαν τις κότες μπροστά από την τηλεόραση και βλέπαμε τις εξελίξεις με τις συλλήψεις της ΧΑ.

Εν μέρη η κατάσταση μου προκαλεί θλίψη. Όχι επειδή επιτέλους οδηγήθηκαν, οι γνωστοί εγκληματίες, 2 δεκαετίες αργότερα, στην δικαιοσύνη. Αλλά επειδή η δικαιοσύνη λειτούργησε με «εντολή Σαμαρά».

Και άρχισε να δουλεύει, όταν πλέον ήταν πολύ αργά, όταν χαθήκαν ζωές, όταν πλέον κάποιοι εκδότες εντολών έχουν μεγάλα συμφέροντα.

Εν μέρη μου προκαλεί θλίψη, επειδή όλα τα ΜΜΕ «προειδοποιούσαν» για το πρόβλημα που λεγόταν φασισμός. Η Προειδοποίηση μέσο εξύμνησης μάλλον έχει γίνει της μόδας.

Εν μέρη μου προκαλεί θλίψη, που οι εγκληματίες βγήκαν από την μπροστινή είσοδο σαν πεσμένοι ήρωες. Πρόβατα στο βωμό ανύψωσης τον ποσοστών της ΝΔ.

Και ανησυχώ για το τι θα ακολουθήσει, ποιες άλλες ομάδες θα ανακηρυχθούν «εγκληματικές οργανώσεις». Πολλοί πιστεύουν ότι θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. Ένα είναι σίγουρο, μπαίνουμε σε μια νέα εποχή «Δημοκρατίας» και «Νομιμότητας».

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s