Σκέψεις

Νέα μέρη Νέες εμπειρίες


Έχω μπόλικο καιρό να γράψω αλλά αυτό οφείλεται κλασσικά κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην πολύ δουλειά και κούραση και κατά ένα μικρό ποσοστό στην ευχάριστη καθημερινότητα.

Μετακόμισα πρόσφατα σε ένα καινούριο σπίτι, και όπως κάθε τι καινούριο κρύβει διάφορες εκπλήξεις, τόσο ευχάριστες όσο και βλαμμένες.

Μια από τις πρώτες παρατηρήσεις ήταν κάποιοι βλαμμένοι γείτονες, με τους οποίους και θα ασχοληθώ.

Στην πολυκατοικία υπάρχουν 15 διαμερίσματα, τα 5 από αυτά έχουν και σκυλιά. Όπως και εμείς άλλωστε. Οπότε η πρώτη σκέψη ήταν

BqKgLbFIEAAFwiE

«ωραία, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, με περίεργους γείτονες».

Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο 3 μέρες για να έρθει, με ολίγον τι τσαμπουκά και θράσος  είναι η αλήθεια, να μου πει αν γνωρίζω ότι το καταστατικό τις πολυκατοικίας απαγορεύει τα κατοικίδια και ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουμε κτλ κτλ και αν το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης και τέτοια.

Παραξενεύτηκα αλλά απάντησα αρκετά άνετα…πως στο ενοικιαστήριο του σπιτιού αναφέρεται μέχρι και ο σκύλος (δεν ξέρω πως μας ήρθε και το ζητήσαμε από τον ιδιοκτήτη αλλά τελικά μάλλον καλά κάναμε) και ότι υπάρχει και ένας νόμος ο οποίος αναιρεί τις απαγορεύσεις του καταστατικού.

Μετά που το σκέφτηκα καλά….απόρησα για ποιο λόγο ακριβώς τραβάει ζόρια….ή πήγε απλά να το παίξει έξυπνος με τους καινούριους.

——————

Δεν περάσαν 20 μέρες έπεσε και η δεύτερη βόμβα. Μου είπε μια κυρία στην είσοδο, ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται τα ποδήλατα στα διαμερίσματα (!@#$% ο_Ο !!!) και ότι αν το βάλω στο ασανσέρ θα πρέπει να πληρώσω όλες τις ζημίες που ίσως πάθει στο μέλλον το ασανσέρ ακόμα και αν δεν φταίω….

«κρίμα δεν είναι;»

μου είπε με υφάκι.

Η αλήθεια είναι ότι 3-4 φορές μετρημένες στα δάχτυλα το έχω βάλει στο ασανσέρ, όχι γιατί δεν θέλω να ανέβω με τις σκάλες, όσο του ότι οι σκάλες είναι τόσο στενές που έχω ζωγραφίσει με το ποδήλατο αλλεπάλληλα έργα τέχνης στους τοίχους του κλιμακοστάσιου. Είχα σκοπό να βγω το ΣΚ και να τρίψω τους τοίχους, μια που η καθαρίστρια δεν το κάνει, αλλά μάλλον θα πάρουν τα αρχίδια μου.

«κρίμα δεν είναι; κάποιος δεν πρέπει να παίρνει και αυτά τα 3 σε αυτή την ζωή;»

Advertisements
Κλασσικό

Δεν δαγκώνω γράψε κάτι

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s